Comfortabel En Efficiënt Zakendoen Met Vervoer Op Maat

Ontworpen voor efficiency en professionaliteit: onze zakelijke taxivervoersdienst biedt comfortabele en tijdige ritten, afgestemd op uw zakelijke behoeften voor een naadloze reiservaring.

Zakelijke taxi’s

Zakelijke taxi’s

Met de taxi naar het vliegveld hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Amsterdamse Taxi houden wij van transparantie en lage prijzen. Daarom kunt u gemakkelijk online berekenen hoeveel uw rit gaat kosten. Vul uw gegevens in via onze online planner en zie direct wat uw kosten gaan worden voor onze taxi van en naar de luchthaven.

Online boeking

Zakelijke taxi’s staan bekend om hun betrouwbaarheid. U kunt erop vertrouwen dat uw chauffeur punctueel en professioneel is, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen.

Flexibiliteit

Een ander voordeel is de flexibiliteit die zakelijke taxi’s bieden. U kunt uw reisschema aanpassen aan uw behoeften, zelfs als uw plannen op het laatste moment veranderen.

Privacy

In een zakelijke taxi kunt u genieten van privacy tijdens uw reis. Dit is vooral handig als u vertrouwelijke zakelijke gesprekken moet voeren of gewoon wat rust en stilte wilt om u voor te bereiden op uw afspraak.

Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk.

Je kunt bij ons 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Bij ritten die kort tevoren geboekt worden, zal er binnen enkele minuten een chauffeur aan de rit(ten) worden toegewezen. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt je boeking kosteloos geannuleerd.

Ja, dat is mogelijk. Wij zijn te bereiken op +31 20 210 851.

Reis je graag in stijl? Amsterdam Taxi biedt ook luxe vervoer aan! Tijdens je boeking kun je op de aanbiedingspagina de optie ‘Luxe’ selecteren. Met luxe vervoer ben je verzekerd van een rit in een luxueuze wagen, bestuurd door een chauffeur in pak.

Wil je heen en terug met de taxi? Dit is mogelijk! Vink op de beginpagina ‘retour’ aan en selecteer een ophaaltijdstip voor de retourrit. Je kunt nu beide ritten in één boeking bestellen.

Dit is zeker mogelijk. Vul eerst je vertrekadres in en klik vervolgens op ‘tussenstop toevoegen’, waarna je kunt aangeven via welk adres of welke adressen je wilt rijden.

Houd er bij een rit naar een luchthaven wel rekening mee dat je je reis iets ruimer inplant, zodat je bij eventueel oponthoud op een van de adressen nog steeds op tijd op het vliegveld bent.

Als je op de beginpagina hebt geselecteerd dat je met bagage reist, kom je op een pagina terecht waar je kunt selecteren hoeveel bagage je meeneemt. Op basis van de gekozen bagagestukken, zal op de aanbiedingspagina automatisch de beschikbare vervoerstype(n) getoond worden. Wanneer je met veel bagage reist, kan het dus zo zijn dat er alleen een taxibus voor jouw boeking beschikbaar is.

Mocht je meer bagage meenemen dan je hebt aangegeven en dit niet in de geboekte categorie passen, behouden wij ons het recht voor om hier een extra vergoeding voor te vragen

Wij hebben zeker taxibusjes. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer mee vervoerd worden. Ook worden onze taxibusjes gebruikt als je veel en/of grote bagage mee hebt.

Zakelijke taxi's

Neem contact met ons voor uw zakelijke rit taxi

Zakelijke taxi's bieden het voordeel van tijdefficiëntie omdat tijd geld is, vooral voor zakelijke professionals. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen of het wachten op openbaar vervoer. Uw chauffeur zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Boek nu jou taxirit van en naar het vliegveld