Altijd op tijd uw vlucht halen met onze taxi dienst

Nauwkeurig, betrouwbaar en comfortabel: onze luchthavenservice staat klaar om u veilig en tijdig van en naar de luchthaven te brengen, waarbij we streven naar een zorgeloze start en einde van uw reis.

booking your taxi

Luchthavenvervoer gemakkelijk gemaakt

Met de taxi naar het vliegveld hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Amsterdamse Taxi houden wij van transparantie en lage prijzen. Daarom kunt u gemakkelijk online berekenen hoeveel uw rit gaat kosten. Vul uw gegevens in via onze online planner en zie direct wat uw kosten gaan worden voor onze taxi van en naar de luchthaven.

STAP #1

Online boeking

Ga naar onze eenvoudige boekingssysteem en vul uw reisdetails in, zoals de ophaallocatie, datum, tijd en bestemming. U krijgt direct een prijsopgave.

STAP #2

Bevestiging en betaling

Na het invullen van uw gegevens, ontvangt u een bevestiging van uw boeking samen met de betalingsinstructies.

STAP #3

Ontmoeting met chauffeur

Op de dag van uw reis ontmoet u de chauffeur op de afgesproken locatie. De chauffeur zal u helpen met uw bagage en ervoor zorgen dat uw reis comfortabel begint.

Gemakkelijk
nauwkeurig, betrouwbaar

Ontvang onze diensten​
Amsterdam Airport Schiphol​

Amsterdam Taxi bewijst dat een luxe taxi niet duur hoeft te zijn. Bent u op zoek naar een taxi Schiphol – Amsterdam? Dan boekt u die bij ons voor slechts vanaf €45. Dit geldt natuurlijk ook voor een taxirit van Amsterdam naar Schiphol. Al onze taxiritten zijn privé. U hoeft uw taxi dus niet te delen met anderen en onze chauffeur zal op tijd voor u klaarstaan.

Bij Amsterdamse Taxi bieden wij taxiritten voor iedereen. Of u nu met een grote groep reist, een zakelijke klant op moet halen van Rotterdam Airport of zelf op vakantie gaat, wij zijn er voor u.

Onze professionele chauffeurs rijden door het hele land en staan dag en nacht voor u klaar. Reserveringen kunnen zelfs tot 1 uur vóór uw rit worden gemaakt! Zo bieden wij onder andere...

Rotterdam Airport ​

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Bij ritten die kort van tevoren geboekt worden, zal er binnen enkele minuten een chauffeur aan de rit(ten) worden toegewezen.

Ja, dat is mogelijk. Wij zijn te bereiken op +31 20 210 851.

Wij hebben zeker taxibusjes. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer mee vervoerd worden. Ook worden onze taxibusjes gebruikt als je veel en/of grote bagage mee hebt.

Je kunt tijdens het boeken bij ‘commentaar’ je vluchtnummer opgeven. De vervoerder houdt je vlucht in de gaten en blijft ook bij vertraging op je wachten. Tot zeker zeventig minuten na landing blijft de taxi beschikbaar voor je.

Weet je je vluchtnummer nog niet? Je kunt deze altijd later nog toevoegen op de pagina met het overzicht van je rit. De link hiernaartoe vind je in je bevestigingsmail.

Dit is zeker mogelijk. Vul eerst je vertrekadres in en klik vervolgens op ‘tussenstop toevoegen’, waarna je kunt aangeven via welk adres of welke adressen je wilt rijden.

Houd er bij een rit naar een luchthaven wel rekening mee dat je je reis iets ruimer inplant, zodat je bij eventueel oponthoud op een van de adressen nog steeds op tijd op het vliegveld bent.

Jazeker. Druk hiervoor op ‘van’ op de beginpagina of op de twee pijltjes naast de naam van de luchthaven als je al bent begonnen met boeken. Let op dat je de tijd opgeeft waarop je de taxi wilt hebben, en dus niet de tijd waarop je vlucht aankomt.

Evert van de Beekstraat 202 is het officiële adres van Schiphol. Door onze chauffeur word je uiteraard gewoon bij een vertrekhal naar keuze afgezet. Ook ophalen vindt gewoon plaats op de luchthaven zelf.

Als je op de beginpagina hebt geselecteerd dat je met bagage reist, kom je op een pagina terecht waar je kunt selecteren hoeveel bagage je meeneemt. Op basis van de gekozen bagagestukken, zal op de aanbiedingspagina automatisch de beschikbare vervoerstype(n) getoond worden. Wanneer je met veel bagage reist, kan het dus zo zijn dat er alleen een taxibus voor jouw boeking beschikbaar is.

Mocht je meer bagage meenemen dan je hebt aangegeven en dit niet in de geboekte categorie passen, behouden wij ons het recht voor om hier een extra vergoeding voor te vragen.

Eindhoven airport​

Landt u op Eindhoven Airport en zoekt u een taxi om naar Eindhoven, Veldhoven of omgeving af te reizen? Dan halen wij u graag op met passend vervoer. Bent u op zoek naar geschikt vervoer om met onze airport taxi Eindhoven naar de rest van Nederland zoals Amsterdam, Utrecht en meer te reizen? Dan zullen onze chauffeurs u persoonlijk en comfortabel vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan ritten zoals:

Boek nu jou taxirit van en naar het vliegveld